Ei perla ved Vigdarvatnet

Ønsker du å finne en overnattingsplass til små eller store grupper med mange muligheter?

Da er Vigdarheim et godt valg

KFUK-KFUM Haugesund eier dette flotte området i Sveio, like ved Lindøy. Området ligger idyllisk til ved Vigdarvatnet.

Her er det to hytter som leies ut, i tillegg til tre speiderhytter som speidergruppene eier og benytter til turer med mindre grupper. Etter oppgraderingen på hovedhytta i 2016, er kvaliteten på bygget blitt mye bedre, komforten og romfordelingen er blitt endret. Hytta er isolert, og har fått nye vinduer. Nytt dekke er lagt på det øverste taket.

Mulighetene til varierte aktiviteter utendørs er også blitt mye bedre. Det er en stor gapahuk og en stor lavvo på området, som brukes mye av leietakerne. Det er bålpanner som kan brukes til matlaging ute. Det kan også lages bål på eget område. Det er flotte muligheter til aktiviteter ved vatnet, og i tillegg er det 10 kanoer med redningsvester, som kan benyttes fritt av leietakere. Vi har også to små båter som kan benyttes. Det er mye fisk i vannet. Volleyball, fotball og andre aktiviteter er det god plass til.

Det er 35 sengeplasser til sammen på disse to hyttene, fordelt på 10 rom. I første etasje på hovedhytta er det en stor peisestue og kjøkken med åpen løsning, nytt kjøkken og panoramautsikt mot vannet. Det et innholdsrikt kjøkken med utstyr til 50 personer, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.


Våre leietakere gir svært gode tilbakemeldinger, både når det gjelder det flotte området og den oppgraderte hytta.

Velkommen som leietaker på Vigdarheim!

Hilsen Hyttestyret